Dit jonge gezin is tweede bewoner van het huis en daarmee ook tweede gebruiker van de tuin. Aan het tuinontwerp wilden zij graag hun eigen draai geven, door de dicht getegelde tuin om te toveren in een gezellige plek voor spelen, ontspanning en groen.

Voor het ontwerp kozen we een strakke belijning en duidelijk gekaderde vormen. Met een lattenwand  maakten we de voorzijde van de schuur iets breder. Deze kreeg een kleine overstek ( ‘dakje’), waardoor er een knus hoekje ontstaat. De schuurdeur en kliko’s verdwijnen door de verlengde wand mooi uit het zicht.  

Vanuit het huis is een lange zichtlijn gemaakt d.m.v. houten vlonderdelen, met aan het eind een eye catcher in de vorm van een verhoogde plantenbak met uitbundige bloeiers erin. De pergola die over het pad heen is gemaakt, benadrukt nogmaals de doorkijk naar achteren.

Voor het grote plantvak is dit keer niet gekozen voor een dichte, verhoogde border maar voor een luchtig aluminium plantenframe van Adezz.

Wilt u ook een 3D impressie van uw tuin? Dan ‘ziet’ u vooraf al, waar u straks heerlijk van het zonnetje geniet! Klik hier voor meer informatie of neem direct contact op.