Deze jongeman mocht ik helpen bij het indelen, inrichten en stylen van zijn eerste koopwoning. Hij wilde graag een gezellig huis waar je vrolijk van wordt als je binnenkomt. In deze bescheiden doorzon eengezinswoning waren de vrije doorloop naar de keuken (in de aanbouw achter het huis), de open spiltrap in de kamer en de plaats van de houtkachel aandachtspunten bij de indeling. Verder was er de wens om de vele planten en de bestaande eethoek een plekje te geven in het nieuwe interieur.  

Een sfeerbord, indelingsvoorstel, kleurenpalet en shopping list voor meubels en verlichting vormden stap één. Vervolgens zijn we samen de juiste bank gaan uitzoeken, heb ik de schilder-/behanger geregeld en heeft mijn vaste stoffeerder prachtige nieuwe in-between gordijnen opgehangen.

Tot slot heb ik de kleinmeubels en verlichting geleverd en de eindstyling verzorgd, zodat het huis écht af was en de bewoner met trots zijn gasten kan ontvangen in het gezellige, sfeervolle huis waar hij naar op zoek was.

Slaapkamer
Project 2 was de slaapkamer, waar we met een gewaagd kleurenpalet van okergeel, donkergroen, zwart en wit een stoere en sfeervolle slaapkamer creeerde. Het contrast tussen het grove steigerhout en het aaibare velours van de gordijnen, gecombineerd met de structuur van olifantenhuid in het behang maakt het geheel levendig en verrassend.