Dit echtpaar keek er naar uit - na jaren van donker eiken meubels in een wit huis – de overstap te maken naar  een licht, modern appartement en vroegen mij mee te denken over de indeling, kleurstelling en verlichting.
De eerste stap hadden zij zelf al in een vroeg stadium gezet door het aanschaffen van nieuwe meubels, die het uitgangspunt vormden voor de nieuwe inrichting. Voorop stond dat zij alle nieuwe keuzes erg spannend vonden, maar toch graag een beetje ‘uit de comfort zone’ gehaald wilde worden.

Na het maken van een indelingsvoorstel, heb ik een advies uitgebracht voor de kleur en het motief van de pvc vloer, het behang, de kleuren op de wanden, het kleed, de verlichting en de raambekleding. Doordat de klant enthousiast was over het totaalplan voor de woonkamer, kreeg ik tevens de vraag een voorstel te maken voor de slaapkamer, werkkamer en gang. Uit die comfortzone zijn zij zeker gekomen; het is een modern, kleurrijk, gezellig appartement geworden waar zij hopelijk nog jaren van mogen genieten samen.

De eiken wand met LED verlichting achter het tv-dressoir is gemaakt en geplaatst door meubelmaker Vinawood uit Moordrecht. 
De fotogalerij in de gang is het werk van fotograaf Paul van Bueren.