Een leuk huis was het al, deze ruime hoekwoning in Poortugaal. Keuken aan de voorzijde van de woning, daartussen de trap en de hal (zij-entree) en aan de achterzijde een ruime, rechthoekige woonkamer. Zonder eethoek, want dat paste niet echt goed en eten deed dit gezin in de keuken.

Door een groot deel van de garage naast het huis bij de woonkamer te betrekken, kwamen er legio indelingsmogelijkheden bij. Daarmee konden ook een aantal woonwensen gerealiseerd worden, zoals een grotere eethoek en een elektrische haard.

Nadat we diverse indelingsvarianten in beeld hadden gebracht, kozen de opdrachtgevers voor de variant waarbij de zithoek in de nieuwe uitbouw kwam. Tussen het nieuwe, grote raam in de uitbouw en de openslaande deuren in, creëerden we een koof waar enerzijds de draagconstructie uit het zicht weggewerkt kon worden en anderzijds de tv en haard een mooie plaats kregen. Zo zijn beide vanuit zithoek en eethoek goed te zien. De grote eettafel is het hart van de ruimte geworden, waar gezellig, lang kan worden getafeld en gepraat.

Wilt u ook weten welke indelingsmogelijkheden uw woonruimte biedt?
Ik help u graag. Samen komen we verder. 
Neem vrijblijvend contact op voor informatie of een intakegesprek!