Dit leuke jonge gezin, kocht een prachtige ruime 2-onder-1 kap woning. De benedenverdieping bood diverse mogelijkheden voor het maken van een nieuwe indeling, met of zonder verplaatsing van de keuken. Na goed in beeld te hebben gebracht welke opties er waren, kozen zij snel voor een originele variant met een dubbele, gespiegelde hoekbankopstelling voor de zithoek. De keuken bleef op de oorspronkelijke plek, met een logische looproute naar de grote, ronde eettafel. Langs de scheidingswand met de garage ontstond in deze indeling een prima plek voor een wandmeubel, die – samen met de ruime open vloeroppervlakte - dienst doet als kinderspeelhoek.

Er is gekozen voor een warme kleurencombinatie met een basis van zandkleur, aangevuld met vergrijsd groen, mosterdgeel en zwarte accenten. De meubels zijn gemaakt van staal met hout en als zachte tegenhanger zijn gemêleerde stoffen en geruwd leer gebruikt. De prachtige, neutrale visgraat pvc vloer geeft het geheel een moderne uitstraling.

Voor de verlichting is gekozen voor een combinatie van wand-, plafond- en vloerarmaturen voor een prettige spreiding van het licht. Deels zijn zwarte armaturen met een industriële touch gebruikt. Daarnaast is gekozen voor de originele verlichting van Nederlands ontwerpersduo Tjalle & Jasper. Van dit merk is een leuke serie gemaakt, opgebouwd uit lasergesneden mdf plaatjes, die door hun waaiervorm een speels licht geven.

Wilt u ook weten welke indelingsmogelijkheden uw woonruimte biedt? Of wilt u een passend kleuradvies voor uw woning? Ik help u graag. Samen komen we verder.
Neem vrijblijvend contact op voor informatie of een intakegesprek!