Wat een heerlijke opdracht mocht ik voor dit jonge gezin verzorgen. En wat een spannende tijd hebben zij gehad rondom de oplevering van de woning; de sleuteloverdracht en hun kersverse zoontje dienden zich nagenoeg gelijktijdig aan. Gelukkig deinst dit leuke stel nergens voor terug, wat ook blijkt uit hun volmondige ‘JA’ op mijn kleurrijke interieurvoorstel.

Tijdens het intakegesprek vertelden zij mij dat zij gevallen waren voor een meubelserie van Riviera Maison. Een combinatie van gebroken witte meubels en tafels met stoer, geleefd hout welke zijn afgewerkt met staal. De buffetkast zou meeverhuizen en zelf hadden zij ook een nieuwe, grijze bank op het oog. Voor de wand- en vloerafwerking en raambekleding wilden ze graag dat ik met hen meedacht. Ze wilden zeker meer kleur, dan in het oude interieur en dat bleken geen loze woorden.

We kwamen tot een spannende, warme en moderne combinatie van zachtroze, aubergine en olijf. De grote lichte buffetkast kreeg een groot auberginekleurig kader, waardoor deze nog beter tot zijn recht komt. Op de tegenoverliggende wand hebben we een olijfgroen behang met een subtiele botanische print gekozen. In de hoek bij de trapkast, waar op termijn een kinderhoek wordt gecreëerd, komt de auberginekleur terug. Hierdoor wordt dit een gezellig, afgebakend hoekje.

De keuken kreeg een olijfkleurige achterwand en de overige wanden een zachtroze basis.

De pvc vloer in een visgraatmotief in grote plank vormt een prachtige basis. In de semi-vitrage aan de achterpui komen de kleuren aubergine en olijf mooi terug.

 

Wilt u ook uit uw comfortzone gehaald worden, qua kleurgebruik of materiaalkeuze?
Ik help u graag. Samen komen we verder.

Neem vrijblijvend contact op voor informatie of een intakegesprek!