Dit gezin uit Alphen aan den Rijn vroeg mij in eerste instantie om mee te denken over de posities van de lichtpunten in de nog te bouwen 2-onder-1 kap woning. In een mondeling advies aan huis bespraken we hun ideeën voor de indeling, waarna we goed konden bepalen waar de lichtpunten het best voorbereid konden worden. De voorgestelde wandverlichting in de zithoek vonden zij heel mooi, maar ook een beetje ‘eng’ omdat het niet flexibel meer is, dus die hebben ze laten vervallen. De armaturen zochten zij zelf uit, met het lichtplan als houvast. 

Een paar maanden later vroeg het gezin mij opnieuw om mee te denken met een kleuradvies voor de wandafwerking. Een prachtig gemêleerd, warm, mosterdkleurig behang werd de basis, aangevuld met een stoer, donkerblauw behang in hexagon motief in de kinderhoek en achter de grote wandkast. Een gedurfde keuze, waar ze geen seconde spijt van hebben én heel veel positieve reacties op ontvangen van familie en vrienden.

 

Vindt u het moeilijk de juiste plaats voor de lichtpunten te bepalen? Of wilt u ook een passend kleuradvies voor uw woning? Ik help u graag. Samen komen we verder.
Neem vrijblijvend contact op voor informatie of een intakegesprek!

Klant aan het woord...
"Via werkspot kwamen we in contact met Brenda. Na een gezellig telefoongesprek werd het lichtplan thuis doorgesproken. Ze gaf heel veel goede ideeën om uit te voeren qua plek en soort armatuur. Een paar maanden later kwamen we zelf niet uit de kleuren voor de muren. Wederom contact gezocht. Brenda werkte 4 kleurpaletten voor ons uit o.b.v. foto’s van ons huidige interieur. De keuze voor deze kleuren was snel gemaakt en we zijn onwijs blij dat we het 'kleurenrisico' hebben genomen. Heel blij met het uiteindelijke resultaat en de gezellige overlegmomenten met Brenda."