Dit leuke gezin met 3 jonge kinderen genoot sinds een kleine 2 jaar van hun prachtige nieuwbouwwoning in Delft. Woonkamer en slaapkamers waren al helemaal naar de zin, voor de zolderkamer wilden zij graag mijn hulp. De grote dakkapel met ramen tot aan de vloer, biedt een geweldig uitzicht over de wijk. Een ideale plek om rustig te kunnen werken of een goed boek te lezen; die twee functies stonden hoog op het verlanglijstje voor deze ruimte.

Met behulp van 3D impressies heb ik de bewoners laten zien, welke mogelijkheden de ruimte heeft en welke indelingsopties er zijn. Het inzicht dat zij hierdoor kregen, maakte de keuze makkelijker. Daarna heb ik een voorstel gemaakt voor kleurstelling, meubels, vloerkleden en wanddecoratie.

In de weekenden ging de vader in het gezin enthousiast en voortvarend aan de slag. Ook zijn in no-time alle voorgestelde meubels en accessoires besteld, wat al snel resulteerde in een zeer geslaagd eindresultaat. Erg knap hoe zij – met behulp van een goed doordacht plan -  hun zolderkamer binnen afzienbare tijd hebben omgetoverd tot hun ideale werk- en ontspanruimte.

 

Heeft u ook zo’n ruimte in huis, waar u graag iets aan wil veranderen? De zolder, de gang of een slaap-, werk- of logeerkamer? Ik help u graag. Samen komen we verder.
Neem vrijblijvend contact op voor informatie of een intakegesprek!